Hartelijk welkom op de website van de Protestantse Gemeente Nieuwland.

De Protestantse Gemeente Nieuwland is een enthousiaste, open kerkgemeenschap van mensen uit Westmaas, Klaaswaal en Mijnsheerenland en andere kernen van de Hoeksche Waard. Gastvrijheid, tolerantie en elkaar niet alleen accepteren maar ook waarderen staan bij ons hoog in het vaandel. We willen er zijn voor iedereen en ons inzetten voor een betere samenleving met als uitgangspunt dat de noden van de één de zorg zijn van de ander. We zijn een gastvrije kerk die geen drempels opwerpt maar bruggen bouwt en die niet uitsluit maar verbindt. Geïnspireerd door het leven en werken van Christus willen we er zijn voor iedereen, zonder te oordelen en te veroordelen. Door zijn voorbeeld van omzien naar elkaar willen we gestalte geven aan Gods woord. We zijn er voor iedereen want het gaat er niet om wat je bent maar wie bent.

Op deze website vindt u verder alles over onze gemeente en de manier waarop wij Kerk willen zijn.

Veel plezier bij uw bezoek aan deze website.