nieuws voor aanstaande zondag

Laatste nieuws

Er is besloten om de mogelijkheid om maar eens in de drie weken te kunnen reserveren voor het bijwonen van de kerkdienst te laten vervallen.

Dit betekent dat iedereen tot zaterdag 18 uur zich online kan aanmelden, zodat ook mensen die er vorige week waren zich weer kunnen aanmelden.

Zondagsbrief 9 augustus

Aanmelden via de telefoon
Als u zich niet kunt aanmelden via internet, dan kunt u tussen zondagavond en woensdag a.s. bellen met:  Anja Bervoets, 06 83 97 92 48.
Zij zorgt er dan voor dat er een plaats voor u wordt gereserveerd.
Geeft u gelijk even door of u ook opgehaald wil worden door de kerkauto?

Aanmelden via internet
U kunt zich van donderdag tot en met zaterdag aanmelden voor de zondagsdienst via https://meevieren.nl/pknnieuwland/

Zondagsbrief Special voor het opstarten van de zondagsdiensten

In deze mail vindt u een speciale uitgave van de Zondagsbrief om u te informeren over hoe PG Nieuwland op zondag  weer gaat starten met de zondagsdiensten en andere activiteiten.
Om alles soepel en volgens de richtlijnen te laten verlopen, willen wij u verzoeken de Zondagsbrief goed te lezen.
Wij hopen u binnenkort weer een keer in de kerk te zien en als u het nog niet veilig vindt, dan kunt u altijd ook nog online kijken en/of luisteren.
De linken hiervoor vindt u ook in de bijlage.

Fotoalbum Welkomstdienst ds. Madelon Vroonland

Tijdens de welkomstdienst voor ds. Madelon Vroonland op 17 mei zijn er foto's gemaakt door Betske Schipper. Er staat inmiddels een selectie van die foto's op onze website.  Klik in het linkermenu op fotoalbum en klik dan op Welkomstdienst ds. Madelon Vroonland. Erg leuk voor al diegenen die er niet bij mochten zijn in deze Corona tijd.

Driewerf juni 2020

Beste mensen,

De nieuwe Driewerf juni 2020, een vrijheidsnummer staat nu online.

U vindt deze Driewerf onder Driewerf in het topmenu of u kunt de nieuwe

Driewerf downloaden onder sidemenu downloads --> Driewerf  --> Driewerf juni 2020

In verband met de privacy zijn de bladzijden 30, 35 en 36 gewijzigd ten opzichte van de papieren versie (de adressen zijn verwijderd)