Driewerf maart 2021

Beste mensen,

De nieuwe Driewerf maart 2021, een 'Warm woord, goede daad' nummer staat nu online.

U vindt deze Driewerf onder Driewerf in het topmenu of u kunt de nieuwe

Driewerf downloaden onder sidemenu downloads --> Driewerf  --> Driewerf maart 2021

In verband met de privacy zijn de bladzijden 30, 33 en 316 gewijzigd ten opzichte van de papieren versie (de adressen zijn verwijderd)

Driewerf februari 2021

Beste mensen,

De nieuwe Driewerf februari 2021, een 'houd moed - heb lief' nummer staat nu online.

U vindt deze Driewerf onder Driewerf in het topmenu of u kunt de nieuwe

Driewerf downloaden onder sidemenu downloads --> Driewerf  --> Driewerf februari 2021

In verband met de privacy zijn de bladzijden 27 en 31 gewijzigd ten opzichte van de papieren versie (de adressen zijn verwijderd)

Speciaal Bulletin Zondagsbrief 20 december 2020

Het kinderkerstfeest zou op 20 december om 16.00 uur gevierd worden

Maar helaas is ook hier Corona de spelbreker.

We vinden dat heel jammer

Omdat de kinderen en de leiding zo hard geoefend hebben, zal het toneelstuk gefilmd worden tijdens de laatste repetitie en op zondag 20 december vanaf 16.00 uur op ons YouTube kanaal te zien zijn.

Wij hopen dat veel gemeenteleden en anderen het filmpje zullen bekijken !!

YouTube kanaal: https://m.youtube.com/channel/UCtzWxSItUkJXeP6eJtAFFZw

Muziek vanaf de toren van de Dorpskerk

Live opgenomen op het kerkplein

Deze opname staat ook op de facebook pagina van PKN Nieuwland (even op speaker rechtsonder klikken voor geluid)

Driewerf november 2020

Beste mensen,

De nieuwe Driewerf november 2020, een 'Alleen Samen' nummer staat nu online.

U vindt deze Driewerf onder Driewerf in het topmenu of u kunt de nieuwe

Driewerf downloaden onder sidemenu downloads --> Driewerf  --> Driewerf november 2020

In verband met de privacy zijn de bladzijden 19, 35 en 36 gewijzigd ten opzichte van de papieren versie (de adressen zijn verwijderd)