Uitnodiging en agenda gemeente beraad 17 mei 2022

Uitnodiging en agenda gemeenteberaad d.d. 17 mei 2022

De kerkenraad van de Protestantse Gemeente Nieuwland nodigt u uit voor het gemeenteberaad op

Dinsdag 17 mei a.s.

Aanvang : 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur voor koffie/thee

Locatie : De Munnik

De agenda:

1. Welkom en opening door de voorzitter.
  2. Vaststelling agenda.
  3. Toelichting op de jaarrekeningen en begrotingen van kerk en diaconie.
  4. Beleidsplan: toelichting door de voorzitter
  1. Privacyverklaring van onze kerk: toelichting door de voorzitter
  1. 6.Pauze
  1. Ds. Lida Tamminga komt ons vertellen over HipHelpt Hoeksche waard waar onze kerk in gaat participeren. U kunt zich alvast wat inlezen via: www.hiphelpt.nl/hoekschewaard.
  1. Sluiting door de predikant

De stukken van agendapunt 3, 4en 5 kunt u digitaal inzien via de link:

of via www.pkn-nieuwland.nl en dan in het menu aan de zijkant gemeenteberaad-17-mei-2022 aanklikken

Mocht u problemen hebben bij het openen van de link, dan kunt u bellen of mailen met de scriba: 0616084226; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen over de jaarrekeningen en de begrotingen kunt u per email stellen aan de penningmeesters: Kerk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Diaconie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen op uw aanwezigheid; u bent van harte welkom!

Namens de kerkenraad,

Adri Bervoets, Scriba.

Kerkdienst horen of zien

Kerkdiensten bekijken en beluisteren.

Onze kerkdiensten zijn te beluisteren en te bekijken via onze website: www.pkn-nieuwland.nl , klik op kerkdiensten horen of zien en kies dan menupunt Westmaas luisteren of Westmaas kijken

Bij luisteren komt u vanzelf bij kerkdienstgemist op onze pagina en kunt kiezen uit alle opnames die daar nog staan. Als er een live uitzending is komt u daar van zelf in, hooguit nog even op de grote pijl > klikken. De uitzending is ook te beluisteren via de website van www.kerkdienstgemist.nl en dan zoeken naar Westmaas

Bij kijken komt u nvanzelf op ons Youtube kanaal terecht en kunt u klikken op de gewenste uitzending. Bij een live uitzending staat "live" vermeld. Deze speelt dan vanzelf af, hooguit nog even op de grote pijl  >  klikken. De dienst is ook te bekijken via YouTube en dan zoeken naar PKN Nieuwland te Westmaas

Extra nieuws i.v.m. Corona