Gered gereedschap op 18 mei

Geef uw gereedschap de kans op een tweede leven en daarmee veel leerlingen in de derde wereld de kans een beroepsopleiding te volgen. Aanstaande zaterdag 18 mei van 10 tot 13 uur is voor dit doel een gereedschap-inzamelactie  in de Munnik in Westmaas. Heeft u nog bruikbaar gereedschap lever het dan zaterdag in!

Het ingezamelde gereedschap wordt voornamelijk gebruikt in opleidingscentra in de derde wereld voor houtbewerking en meubelmakerij, metaalbewerking en lassen, elektrotechniek, leerbewerking en schoenmakerij, kleermakerij, loodgieten en autoreparatie en onderhoud. Speciaal wordt verzocht om ring- en steeksleutels, multimeters, lijmklemmen, generators, eenvoudige draaibankjes voor hout en metaal, bankschroeven en alle soorten autogereedschap. Er is geen behoefte aan tuingereedschap. accuboormachines, ongesorteerde spijkers en schroeven en doorgeroest gereedschap. Alle gereedschap wordt na ontvangst eerst getest en zo nodig opgeknapt. Per zeecontainer wordt het tenslotte vervoerd naar de plaats van bestemming.

Hartelijk dank n
amens de Diaconie!

ds. Marijke van Selm heeft beroep aanvaard

Beroep aanvaard

Afgelopen week heb ik positief geantwoord op het beroep dat de Protestantse Gemeente Oostvoorne mij op 6 april heeft overgebracht. Een tijd van wikken en wegen is daarmee voorbij. In vertrouwen mag ik mijn weg gaan met God, dat geloof ik, en vanaf nu zie ik in vrijheid en vreugde uit naar een nieuwe fase in mijn leven en dat van mijn gezin.

Dat alles betekent afscheid van Westmaas. Predikanten zijn geen blijvers, en horen dat uit de aard der zaak ook niet te zijn. Het is daarom goed dat het zo gaat, en het is ook goed dat het gebeurt in deze tijd, waarin we een bloeiende gemeente zijn. Het is bovendien niet onze kerk, maar de kerk van de Heer. Hij zal ervoor zorgen.

In de komende weken zullen data van afscheidsdienst, verhuizen en intrede bekend worden, en daarvan wordt u uiteraard op de hoogte gehouden. Ik bid dat we gezegend mogen zijn in de komende tijd van afscheid nemen en loslaten, en beGeesterd en vol vertrouwen de toekomst tegemoet zien.

Ds. Marijke van Selm

20-04-2019

Driewerf mei 2019 is uit

De nieuwste Driewerf, de Driewerf mei 2019 staat online.

U vindt deze Driewerf onder Driewerf in het topmenu of u kunt de nieuwe

Driewerf downloaden onder sidemenu downloads --> Driewerf  --> Driewerf mei 2019

In verband met de privacy zijn de bladzijden 9, 35 en 36 gewijzigd ten opzichte van de papieren versie (de adressen zijn verwijderd)

Driewerf maart 2019 is uit

De nieuwste Driewerf, de Driewerf maart 2019 staat online.

U vindt deze Driewerf onder Driewerf in het topmenu of u kunt de nieuwe

Driewerf downloaden onder sidemenu downloads --> Driewerf  --> Driewerf maart 2019