Jeugd en Jongeren

zie ook

de activiteitenkalender onder actueel

de activiteitenagenda in het linkermenu voor eventuele wijzigingen in tijd en plaats

Kinderdienst

Iedere zondag tijdens de kerkdienst is er kinderdienst voor de kinderen van  de basisschool leeftijd. De kinderen gaan mee naar de kerkdienst en gaan voor de preek naar de kinderdienst.Na de preek komen ze weer in de kerkdienst terug.

Voorzitter en contactpersoon voor Westmaas/Mijnsheerenland:

JONG op zondag

JONG op zondag gaat ook in het komende jaar elke eerste zondagmorgen van de maand een jeugddienst houden in De Munnik.

Wat verandert: we doen dat met nieuwe thema’s, waarover we niet alleen in gesprek gaan, maar waar we vooral ook actief mee worden.

Ook bij JONG op zondag komt ons jaarthema ‘Geloofsverhalen’ aan bod. Jongeren gaan op verschillende manieren in gesprek met volwassenen uit onze gemeente die ons iets over zichzelf vertellen. Wat wil je van hen weten?

Daarnaast zijn er door het jaar heen een aantal zondagmiddag-bijeenkomsten, vanaf 17.00 uur in De Munnik. Op die middagen gaan we verder met een thema of we doen gewoon gezellige dingen. En we eten met elkaar. Verder willen we weer gaan schaatsen in de winter en zeilen in de zomer, gewoon omdat dat in het afgelopen jaar zo leuk was.

Als je tussen de 12 en 16 jaar bent, dan is dit allemaal voor jou bedoeld. Ben je er weer bij? Hartstikke leuk!

Opgeven kan bij ds. Marijke van Selm,

Voor alle data: zie activiteitenagenda

JONG the Basics

JONG the Basics is kindercatechese voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool.

Bij JONG the Basics beginnen we bij het begin. We leren met elkaar over God, wie Jezus was en wat Hij deed, wat een kerk is en wat we met elkaar in de kerk vieren. Dat doen we door verhalen te lezen uit de Bijbel, maar vooral ook door leuke spellen of opdrachten te doen.

Het seizoen bestaat uit 3 x een serie van 5 (dinsdag)avonden. Iedere avond duurt 3 kwartier. We beginnen om 19.30 uur en sluiten om ongeveer 20.15 uur. De locatie is De Munnik.

Voor data: zie activiteitenagenda

Meer informatie:

Meer informatie en aanmelden bij: