Jeugd en Jongeren

zie ook

de activiteitenkalender onder actueel

de activiteitenagenda in het linkermenu voor eventuele wijzigingen in tijd en plaats

Kinderdienst

Iedere zondag tijdens de kerkdienst is er kinderdienst voor de kinderen van  de basisschool leeftijd. De kinderen gaan mee naar de kerkdienst en gaan voor de preek naar de kinderdienst.Na de preek komen ze weer in de kerkdienst terug.

Voorzitter en contactpersoon voor Westmaas/Mijnsheerenland:

JONG op Zondag (groep 8-15 jaar)

Zondagmorgen, eens in de 3 weken tijdens de kerkdienst voor iedereen uit groep 8 tot en met 15 jaar, Jong op Zondag!

Tijd voor een serieus gesprek, gekke spellen en gezelligheid rondom een thema.De plaats van samenkomst en de datum van de eerste bijeenkomst in het nieuwe seizoen hangen af van de corona-regels van dat moment.

Meer informatie tegen die tijd via de groeps-app en de Zondagsbrief.

JA 16+

Dit jaar starten we met de aanloop voor 16+.

Voor de start houden we 4 data aan en op die data heb jij het voor het zeggen!

De data bepalen we samen.

Gaan we een hapje eten, praten over wat voor jou actueel is, gaan we er op uit?

De bedoeling is om er een leuke tijd van te maken. Je vrienden zijn ook van harte welkom.

Laat het van te voren even weten, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Zie jij dit zitten en lijkt het je leuk om deel te nemen? Schroom niet en meld je aan bij:

JONG the Basics

Bij JONG the Basics beginnen JONG the Basics is kindercatechese voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 van de basisschool.

we bij het begin. We leren met elkaar over God, wie Jezus was en wat Hij deed, wat een kerk is en wat we met elkaar in de kerk vieren. Dat doen we door verhalen uit de Bijbel te lezen, maar vooral ook door leuke spellen te spelen of opdrachten uit te voeren.

We komen samen op dinsdagavond. Iedere avond duurt drie kwartier. Het begint om 19.30 uur en eindigt om ongeveer 20.15 uur. Plaats van samenkomst is De Munnik.

Voor data: zie activiteitenagenda

Meer informatie en aanmelden bij:

-          Linda Hoogendam (contactpersoon): 06 23040054, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JA! Jong Actief@Nieuwland (12+)

Iedere maand hebben we op een zaterdagavond tijd voor ontspanning, midden in het weekend. Kom en plof gezellig op de bank in de kleine zaal van De Munnik.

Ga er maar vanuit dat het bij JA! Jong Actief@Nieuwland niet bij bank hangen blijft.

De avonden zullen heel verschillend worden. Denk aan sport en spel, Sirkelslag, thema-avonden of je inzetten voor een goed doel. Dit jaar willen we ook kijken of het mogelijk is gezellig een nachtje samen weg te gaan.

Tijdens de laatste bijeenkomst voor de vakantie heeft de groep alweer een lijst met leuke activiteiten voor het nieuwe seizoen samengesteld.

JA! Jong Actief@Nieuwland is een groep waarin iedereen zich thuis mag voelen en waar jongeren op een positieve manier met elkaar omgaan.

Vanzelfsprekend kan iedereen vrienden en vriendinnen meebrengen. Jong Actief start vanaf 12 september om 19.30 uur in de kleine zaal van De Munnik. De jongeren in deze leeftijdsgroep ontvangen een persoonlijke uitnodiging. En maandelijks ontvangen de ouders een reminder.

Aan jou nu de vraag of je tijd durft vrij te maken voor Jong Actief. Het kost je een avond, maar levert je ook gezelligheid, diepgang en vriendschappen op. Kosten: 1 euro per avond; met een deel hiervan gaat de groep sparen voor een goed doel dat op de eerste avond wordt uitgekozen.

Begeleiding: Mirjam Hordijk, Mirjam Kok en Arend van der Kaaij. Contactpersoon: Mirjam Hordijk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.