Onze Kerk

De Protestantse Gemeente Nieuwland is een enthousiaste open kerkgemeenschap van mensen uit Klaaswaal, Mijnsheerenland en Westmaas.

Als kerkelijke gemeente horen wij bij de Protestanse Kerken in Nederland (PKN).

Onze gemeente is ontstaan uit de samenvoeging van de Hervormde Gemeente Westmaas en de Gereformeerde Kerk Klaaswaal, Mijnsheerenland en Westmaas en vormde toen de Samen Op Weg Gemeente Nieuwland.

Hieruit is later de Protestantse Gemeente Nieuwland onstaan.

Wij houden wekelijks eredienst in onze Dorpskerk om na te denken over het Evangelie dat nog steeds actueel is en hoe wij daar naar kunnen leven.

Maar buiten de erediensten om ontmoeten wij elkaar in allerlei commissies, taakgroepen en kringen. Om dan met elkaar van gedachten te wisselen en in een ontspannen sfeer met elkaar om te gaan.